Grecka Jagnięcina i Orzo
Grecka Jagnięcina i Orzo to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, makaron rosamarina, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grecka Jagnięcina i Orzo, Greckie krewetki z Orzo, oraz Sałatka Grecka Orzo.
Instrukcje
Ugotować jagnięcinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszać z pomidorami, selerem, makaronem, solą i czerwoną papryką.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
Przykryć i dusić około 12 minut, często mieszając, aż do wchłonięcia płynu pomidorowego i zmięknie orzo.