Powolny Grecki gulasz wołowy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 523 kalorie, 50g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku jabłkowego, pasty pomidorowej, sera feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow-Cooker Greek Beef Bites, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
2
Pokroić wołowinę na 1-calowe kawałki. Wrzucić wołowinę, mąkę i cynamon. Zamrożoną cebulę opłukać w zimnej wodzie, aby oddzielić; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Cebula
Mąka Uniwersalna
Woda
Wołowina
3
Umieścić wołowinę i cebulę w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Wymieszaj wodę, pastę pomidorową, wino, ocet i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Ocet
Miód
Woda
Wino
5
Polać mieszanką wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
6
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin lub aż wołowina będzie miękka.