Grecka Fasolka Szparagowa

Grecka Fasolka Szparagowa
Grecka fasolka szparagowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Mieszanka soku z cytryny, oliwy z oliwek, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grecka Fasolka Szparagowa, Grecka Fasolka Szparagowa, oraz Duszona zielona fasola po grecku.

Instrukcje

1
Zielona fasola w mikrofalówce zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Dodać szalotki i pozostałe składniki; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie PlasterkiPapryczka Jalapeno, Pokrojona W Cienkie Plasterki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn