Grecka Cukinia Faszerowana

Grecka Cukinia Faszerowana
Grecka cukinia nadziewana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, czosnek, sól i mielony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grecka Cukinia Faszerowana, Wegetariańska Grecka Cukinia Nadziewana, oraz Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ryż w misce, przykryj wodą i pozostaw do namoczenia na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokrój długi, gruby na 1/2 plaster z boku każdej cukinii, aby służyć jako pokrywka; wydrąż miąższ i nasiona z wnętrza cukinii za pomocą łyżki, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala. Odrzuć mięso lub Zachowaj do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
NasionaNasiona
3
Odcedzić i umieścić namoczony ryż w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać w mielonej wołowiny, szalotki, czosnek, mięta, i pietruszka. Studzimy cukinię około 3/4 pełną mieszanką; farsz rozszerzy się podczas gotowania. Cukinię przykryć plasterkami pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
SzalotkaSzalotka
FarszFarsz
CukiniaCukinia
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
MiętaMięta
5
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i posypać patelnię solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Na patelnię włóż nadziewaną cukinię, zalej ją wodą, a następnie zmniejsz temperaturę do średnio niskiej. Przykryć pokrywką i gotować, aż cukinia będzie miękka, a mięso nie będzie już różowe, 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Około 10 minut przed cukinią, ubij białka w misce z mieszanką elektryczną, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Ubij żółtka i sok z cytryny, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Usuń cukinię z patelni, pozostawiając soki, i odstawić cukinię na bok w ciepłym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Ubić około 1/2 płynu na patelni do mieszaniny jaj przez łyżki, a następnie wlać mieszaninę jaj do patelni z pozostałym płynem. Na małym ogniu, połączyć sos z płynem patelni delikatnie obracając patelnię, aby wymieszać zawartość; podgrzać sos przez około 1 minutę, aby zagęścić wystarczająco, aby pokryć tył łyżki. Nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Cukinię podawać z sosem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
CytrynaCytryna
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn