Grecka Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Grecki Bruschettan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 91 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48 i kosztuje 21 centów za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory śliwkowe, ser feta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grecka Bruschetta, Dana ' s Greek Bruschetta, oraz Greek Shrimp Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pierwsze siedem składników.
Umieść kromki chleba na nieczystych blachach do pieczenia. Broil 3-4 w. od ciepła przez 1-2 minuty lub do złotego koloru. Łyżką szczelinową, każdy plaster wymieszać z około 1 łyżką mieszanki pomidorowej.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator