Great American Southwest Sliders z Opuncją i grillowaną salsą z awokado
Przepis Great American Southwest Sliders z Opuncją i grillowaną salsą z awokado może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis służy 6. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 1183 kalorie, 50g białka, oraz 89g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka opuncji, smażone paski tortilla, delikatny kaktus i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana pierś z kaczki z sosem BBQ z opuncji, Southwest Turcja suwaki nad pikantne awokado Slaw, oraz Southwest Quinoa Sliders z sosem śmietanowym awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać Naoliwiony grill do 400 stopni F lub podgrzać naoliwioną patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Do salsy: pokroić czerwoną cebulę w grube plastry, o grubości około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Zęby Przyrodzenia
3
Przeciąć awokado na pół i usunąć pestki. Cebulę i połówki awokado grillować na naoliwionym grillu, aż lekko zwęglone.
Cebulę wyjąć na deskę do krojenia i pokroić w kostkę. Miąższ awokado miażdżyć do miski i dodać 1/2 szklanki pokrojonej w kostkę grillowanej czerwonej cebuli. Wymieszać z kaktusem pokrojonym w kostkę, kolendrą, kminkiem i sosem pieprzowym chipotle. Rozgnieść mieszaninę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Suszony Pieprz Arbol
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Dodać czosnek, pomidor i sok z limonki i dobrze połączyć. Doprawić koszerną solą i pieprzem, do smaku. Naciśnij plastikową folię na powierzchni salsy i przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Zęby Przyrodzenia
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Do suwaków: w dużej misce połączyć wołowinę, chorizo, chipsy tortilla, 2 łyżeczki soli i 3/4 łyżeczki pieprzu i delikatnie wymieszać. Uformuj w 18 rund wielkości piłki golfowej, a następnie spłaszcz i uformuj rozmiar, aby pasował do bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
Starty Ser Jack, Podzielony
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Olej grill i umieścić hamburgery na grillu. Namiot hamburgery z folii lub hotel patelni i tryskać wodą do tworzenia pary. Grill hamburgery do pożądanej doneness, o 3 minut na stronie dla średnich. Po przekręceniu podziel plastry Monterey jack między hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Roladki położyć na grillu i zamknąć pokrywkę, aż ser się roztopi, a roladki się upieką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Dla crema: w małej misce, ubić razem crema i chipotle gorącym sosem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Umieścić hamburgery na dnie rolki i góry z salsa i crema. Przykryj rolkami. Opuncję nadziewamy paskami tortilli i podajemy obok suwaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski Tortilla
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)