Gravlax z sałatką rosyjską to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, pieprz, kornichony i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rosyjska Herbaciarnia Rosyjski Dressing – jest to sos sałatkowy z miejsca o bogatej historii, The Russian Tea Room Russian Dressing, oraz Sałatka Rosyjska.
Instrukcje
1
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić ziemniaki i 2 1/2 kwarty wody do wrzenia. Przykryć patelnię, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, 25 do 30 protokół. Łyżką z rowkiem podnieś ziemniaki i pozwól im stanąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, Obrane
2
Powrót wody do wrzenia i dodać kalafior; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować tylko do miękkości po przekłuciu, 5 do 6 protokół. Łyżką szczelinową podnieś różyczki i odstaw. Powrót wody do wrzenia i dodać marchew; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować do miękkości po przekłuciu, 8 do 10 minut. Łyżką szczelinową wyjąć marchewkę i odstawić. Powrót wody do wrzenia i dodać fasolkę szparagową; gotować na wolnym ogniu, odkryte, do miękkości-chrupiące do gryzienia, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Słonina Wieprzowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Fasolkę szparagową odcedzić, zanurzyć w wodzie z lodem, aż ostygnie, około 3 minut, a następnie ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Tymczasem na patelni 3-do 4-ćwiartkowej przynieś buraki i 1 1/2 ćwiartki wody do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż buraki będą miękkie po przekłuciu, 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Odcedzić i ostudzić.
6
Buraki i ziemniaki obrać; pokroić w kostkę 3/8 cala. W małej misce wymieszać buraki z 2 łyżkami octu. Włóż ziemniaki do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Pokrój różyczki kalafiora na kawałki o szerokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
8
Marchew pokroić na pół wzdłuż, a następnie w poprzek na plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
9
Pokrój fasolkę szparagową na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
10
Dodaj kalafior, marchew i fasolkę szparagową do ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
11
W innej małej misce, połączyć majonez, 6 łyżek octu, kornichony, kapary,1/4 szklanki koperku (lub 2 łyżki suszonego koperku), musztarda Dijon, musztarda sucha, i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z Kością
Musztarda W Proszku
Korniszony
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodać 1 1/2 szklanki dressingu i pozostałe 1/4 szklanki octu do sałatki ziemniaczano-warzywnej; wymieszać delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
13
Nakładać plastry gravlax koniec do końca, aby utworzyć równe koło wielkości na każdej płycie. Kopiec sałatka ziemniaczano-warzywna równo w środku kręgów, otaczają buraki, i zorganizować chleb obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Gravlax
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/2 Szklanki Piwa
14
Sałatki posypać pozostałym 1/4 szklanki koperku (lub 2 łyżki suszonego koperku). Towarzyszyć z pozostałym sosem i solą i pieprzem, aby dodać do smaku.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.