Gratin Z Mango

Gratin Z Mango
Zapiekanka z Mango może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 187 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt waniliowy, masło, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zapiekanka z endywii belgijskiej z boczkiem (Gratin d ' Endives Ardennaise), Cykoria Warzywna (Cykoria Liściasta, Cykoria Brukselska), oraz Gratin Dauphinois (Zapiekanka Ziemniaczana).

Instrukcje

1
Brojler na ciepło. Używając ciężkiego, ostrego noża, pokrój mango wzdłuż każdej strony dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
NóżNóż
2
Usuń skórę i pokrój owoce na kawałki wielkości kęsa. Podzielić na 2 małe ramekiny i wymieszać ze skórką z limonki. Wierzch z jogurtem i brązowym cukrem i kropka z masłem. Spryskaj sokiem z limonki. Broil 2 do 3 minut lub tylko do topping topping i brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
MasłoMasło
JogurtJogurt
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn