Granola z orzechami pekan, pestkami dyni i suszonym Mango
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj granoli z orzechami pekan, pestkami dyni i suszonym Mango. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,25 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dmuchane płatki jaglane, syrop klonowy, mango i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Domowa Granola z pestkami dyni, Pepitas i Chia, Fettuccine z marchwi przybrzeżnej z suszonymi pomidorami i pestkami dyni, oraz Pieczone w piecu warzywa z jabłkami, suszoną żurawiną i pestkami dyni.
Instrukcje
Linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem i rezerwy.
Połącz owies, dmuchane proso, pekan i nasiona dyni w dużej misce.
W małej misce wymieszać olej rzepakowy, syrop klonowy, sok jabłkowy, wanilię i sól i wymieszać z suchymi składnikami.
Rozłóż na dużym pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia i piec do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu, 20-25 minut.
Wyjąć z piekarnika, ostudzić całkowicie i wymieszać z suszonym mango.