Granola Słona

Granola Słona
Granolan pikantny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap poranny posiłek. Ten przepis służy 5 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, krakersy sezamowe, sól kuchenna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Granola Słona, Granola Słona, oraz Granola Słona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać krakersy sezamowe, posiekane świeże zioła, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Do WiązaniaDo Wiązania
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia32
Magazyn