Granola Orzechowa
Orzechowy Granolan to bezglutenowe i wegańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rodzynek, pekan, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Granola Orzechowa, Granola orzechowa mamy, oraz Granola Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Spryskaj dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
W średniej misce połączyć owies, orzechy, syrop klonowy, sól, cynamon i rodzynki, jeśli jest używany.
Rozprowadzić mieszaninę na blasze do pieczenia i piec na złoty kolor, mieszając od czasu do czasu, o 30 protokół.
Przenieś arkusz do regału chłodzącego i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku.