Granola Czekoladowo-Wiśniowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj czekolady Wiśniowej Granolan. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 428 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka płatków owsianych, kokos, stalówki kakaowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona przyniesiona przez Norecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Granola Czekoladowo-Wiśniowa, Granola Czekoladowo-Wiśniowa, oraz Granola Czekoladowo-Wiśniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w środkowej pozycji i rozgrzej do 300 stopni F (150 C).
Wymieszać wszystkie składniki (z wyjątkiem wiśni) razem w misce, aż mieszanina jest dobrze połączone i lepkie. Wyłożyć blachę papierem do pieczenia lub matą silikonową i rozprowadzić granolę cienką, równą warstwą.
Piec granolę przez 30-40 minut, aż granola będzie bardzo pachnąca. Uważaj, aby nie spalić granoli, ponieważ proszek kokosowy sprawia, że trudno powiedzieć, jak brązowy jest. W razie wątpliwości wyciągnij granolę wcześnie i pozwól jej ostygnąć. Jeśli nie jest ostry po ostygnięciu, włóż go z powrotem do piekarnika na trochę dłużej. Gdy granola całkowicie ostygnie, dodaj suszone wiśnie.