Granita truskawkowa z bitą śmietaną

Granita truskawkowa z bitą śmietaną może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, wody, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Espresso Granita z bitą śmietaną, Jeżyna Granita Z Bitą Śmietaną, oraz Kawa Granita Z Kardamonem Bita Śmietana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Truskawki przecier, cukier i sól w procesorze, aż będzie gładka.
Dodać wodę i sok z cytryny i proces do mieszania. Przecedzić do 8x8x2-calowej metalowej patelni do pieczenia. Przykryć folią i wstawić do zamrażarki. Wymieszać widelcem co godzinę, aż do zamrożenia, około 4 godzin. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Zamrozić. Za pomocą widelca zeskrobać granitę na długość patelni, tworząc lodowate płatki. Wróć do zamrażarki. Ubij 1 szklankę schłodzonej śmietany do ubijania, aż utworzą się jędrne szczyty. Śmietanę podzielić między potrawy. Łyżka granity i podawać natychmiast.