Granita Miodowo-Winogronowa Solona

Granita Miodowo-Winogronowa Solona
Solony plaster miodu - granitan winogronowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Ten przepis służy 16. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka grubej soli morskiej, winogron, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Granita MIODOWA, Honeydew-Jalapeño Granita, oraz Spritzer Granita MIODOWA dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1/2 szklanki wody i cukru w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieść patelnię w dużej misce wypełnionej lodem na 25 minut lub do ostygnięcia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieścić syrop cukrowy, melon i pozostałe składniki w blenderze; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać mieszaninę do 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia. Przykryć i zamrozić do częściowego zamrożenia (około 1 godziny). Zeskrobać widelcem, zgniatając wszelkie grudki. Zamrozić, skrobać widelcem co godzinę, 3 godziny lub do całkowitego zamrożenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn