Granita Jagodowo-Limonkowa
Borówkowo-Limonkowy Granitan jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 7. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jagód, cukru, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naturalnie Słodzona Cała Granita Borówkowo-Limonkowa, Granita wapienna {limòn granita}, oraz Granita Borówkowa.
Instrukcje
Jagody przetwarzać w maszynce lub blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Dodać cukier, skórkę z limonki i sok z limonki; proces do dobrze wymieszane.
Wlać do naczynia do pieczenia 11 x 7 cali. Wymieszać z napojem bezalkoholowym. Przykryć i zamrozić 8 godzin.
Wyjąć z zamrażarki; odstawić na 5 minut.
Posiekać mieszaninę na duże kawałki i umieścić w robocie kuchennym w partiach; pulsować 5 do 6 razy lub aż mieszanina będzie gładka.
Podawać natychmiast lub zamrozić, aż będzie gotowy do podania.
Dekorować, w razie potrzeby.