Granat Panna Cotta

Granat Panna Cotta
Przepis granat Panna Cotta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 253 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z granatów, skórkę z 1 pomarańczy, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tosty Kokosowe Panna Cotta z hibiskusem i granatem, Czekoladowa Panna Cotta z sosem z granatu w Porto, oraz mango panna cotta, jak zrobić Wegetariańskie Mango panna cotta.

Instrukcje

1
Spray sześć 3/4-cup ramekins lub custard cupswith nonstick spray.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2
Umieść 3 łyżki soku z granatów w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Posypać żelatyną; odstawić 10 minut. W międzyczasie podgrzać pozostałe 2 szklanki soku z granatów, cukru i obrać w dużym rondlu na dużym ogniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Gotować, aż syrop zmniejszy się do 1 1/4 szklanki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Zdjąć z ognia.
5
Zdjąć skórkę z patelni; przenieść 1/3 cupsyrup do małej miseczki i rezerwy na sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj mieszaninę żelatyny do pozostałego gorącego syropu na patelni i mieszaj do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać sok pomarańczowy i śmietanę, następnie maślankę. Szczep. Podzielić na przygotowane ramekiny. Schłodzić do Ustawienia, co najmniej 4 godziny lub przez noc. Przykryć i schłodzić sos osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Uruchom nóż wokół krawędzi ramekinów; Odwróć na płytki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Skropić sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1
Nie marnuj skórki pomarańczowej: sprawia, że atrakcyjny Dekor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
2
Wyjmij go z syropu i pozostaw do ostygnięcia, a następnie cienko pokrój wzdłuż. Wrzucić go z 3 łyżkami cukru w małej misce; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal) 252,49; % kalorii z tłuszczu 15,0; tłuszcz (G) 4,23; tłuszcz nasycony (G) 2,63; Cholesterol (mg) 16,10; węglowodany (G) 51,97; błonnik pokarmowy (G) 0,11; cukry ogółem (G) 50,98; węglowodany netto (g) 51,86; Białko (g) 3,28
4
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn