Granat i Salsa Queso Fresco

Granat i Salsa Queso Fresco
Granat i Salsa queso fresco mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. 80 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz nasiona z 1 granatu, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Granat i Salsa Queso Fresco, Placki kukurydziane z ziołowym Salsanem i świeżym serem: Arepitas z Chimichurri i Queso Fresco, oraz Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Toast orzeszki piniowe na suchej patelni na średnim ogniu złoty, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć na talerz do ostygnięcia.
3
2 w małej misce, wymieszać nasiona granatu, bazylia, queso fresco, i schłodzone orzeszki piniowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Queso FrescoQueso Fresco
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
5
Przedruk za zgodą Mexican Made Easy: Everyday Ingredients, Extraordinary Flavor by Marcela Valladolid, © 2011 Clarkson Potter a division of Random House, Inc.MARCELA VALLADOLID jest gospodarzem Relatos con Sabor (opowieści ze smakiem) Discovery Travel and Living, który jest emitowany w każdym kraju Ameryki Łacińskiej i na Discovery Familia w Stanach Zjednoczonych. Wychowana w Tijuanie w Meksyku, uczęszczała do Los Angeles Culinary Institute, a później do szkoły gotowania Ritz-Escoffier w Paryżu. Była redaktorką/testerką receptur w magazynie Bon Appétit, stała się szeroko znana po pojawieniu się jako uczestniczka programu The Apprentice: Martha Stewart. Ona i jej syn dzielą czas między Tijuaną i San Diego.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn