Granat glazurowany Indyk z dzikim ryżem i kasztanowym farszem

Granat glazurowany Indyk z dzikim ryżem i kasztanowym farszem
Granat glazurowany Indyk z dzikim ryżem i kasztanowym farszem jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 152g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 1362 kalorii. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, oliwę z oliwek, sok z granatów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kasztany, można śledzić to danie główne z Tort czekoladowo-karmelowy ze złocistymi Kasztanami jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Granat-Glazurowany Indyk Z Farszem Z Dzikiego Ryżu, Granat-glazurowane kury polne z dzikim ryżem-kasztan St, oraz Klon-glazurowany Indyk z farszem z dzikiego ryżu.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Indyka doprawiamy oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut.
5
W naczyniu do pieczenia wymieszać ryż, kasztany, cebulę i zioła. Wierzch z pokruszonym kozim serem. Przykryć folią i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Umieścić indyka na grillu i grillować z każdej strony na dużym ogniu, aż ładnie rumiane, o 4 do 5 minut z każdej strony. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przenieś kawałki indyka do wyższego stojaka w grillu. Zamknij pokrywę grilla i niech gotować powoli, obracając od czasu do czasu, przez 30 do 40 protokół. Następnie rozpocznij szczotkowanie soku z granatów na indyku i kontynuuj, aż indyk zostanie ugotowany; termometr instant-read włożony w najgrubszą część uda, z dala od kości powinien zarejestrować 175 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Wyjąć indyka z grilla, przełożyć na deskę do krojenia i odstawić, luźno przykryte folią, na 15 minut przed wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Umieść farsz w piekarniku i pozostaw do ogrzania przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Farsz podawać z indykiem. Dodać pozostały sok z granatów na wolnym ogniu i skropić indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn