Grama ' s Corn Flake Peanut Butter Cookies

Grama ' s Corn Flake Peanut Butter Cookies
Grama ' s Corn Flake Peanut Butter Cookies może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 25. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 477 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, syrop kukurydziany, płatki zbożowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj No-Bake Czekolada, Masło Orzechowe, Płatki Kukurydziane Batony, No-Bake Crispy Corn Flake Chocolate Peanut Butter Bars, oraz Masło Orzechowe Candy Corn Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowanym. Doprowadzić cukier i syrop kukurydziany do wrzenia w rondlu na średnim ogniu; wymieszać masło i masło orzechowe, aż dokładnie wymieszać, i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieścić płatki kukurydziane w dużej misce, i wlać mieszaninę masła orzechowego na płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mieszaj, aż płatki kukurydziane zostaną pokryte mieszaniną. Upuść łyżkę stołową na woskowany papier; w razie potrzeby lekko spłaszczyć. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn