Grama ' s Corn Flake Peanut Butter Cookies

Grama ' s Corn Flake Peanut Butter Cookies może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 25. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 477 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, syrop kukurydziany, płatki zbożowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj No-Bake Czekolada, Masło Orzechowe, Płatki Kukurydziane Batony, No-Bake Crispy Corn Flake Chocolate Peanut Butter Bars, oraz Masło Orzechowe Candy Corn Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowanym. Doprowadzić cukier i syrop kukurydziany do wrzenia w rondlu na średnim ogniu; wymieszać masło i masło orzechowe, aż dokładnie wymieszać, i zdjąć z ognia.
Umieścić płatki kukurydziane w dużej misce, i wlać mieszaninę masła orzechowego na płatki.
Mieszaj, aż płatki kukurydziane zostaną pokryte mieszaniną. Upuść łyżkę stołową na woskowany papier; w razie potrzeby lekko spłaszczyć. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.