Graham Fruitcake
Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 godzin i 20 minut. Jeśli masz rodzynki, mielone goździki, daktyle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake), oraz Krakersy Graham: krakersy Graham nie muszą być kwadratowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8x5-calowy bochenek patelni z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki patelni; odstawić.
Wymieszaj okruchy Grahama, przyprawy, rodzynki, daktyle, kandyzowane owoce i orzechy włoskie w dużej misce.
Wymieszać sok pomarańczowy i syrop kukurydziany, aż dobrze wymieszać.
Dodaj do mieszaniny okruchów; mieszaj, aż okruchy zostaną zwilżone.
Mocno wcisnąć mieszaninę Grahama do przygotowanej patelni; przykryć szczelnie. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 dni.
Wyjąć ciasto z patelni tuż przed podaniem, za pomocą uchwytów foliowych. Folię należy wyrzucić.
Skropić ciasto polewą cukrem pudrem (Patrz końcówka), w razie potrzeby.
Pozostaw na twardo. Przechowywać w lodówce.