Graham Cream Puff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Graham Cream Puff. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 20g tłuszczu i w sumie 254 kalorii. Ten wegetariański przepis serwuje 10 i kosztuje 79 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś maliny, okruchy krakersów graham, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabba the Puff-domowe ptysie, Ciasto francuskie z kremem (inaczej ciasto francuskie z kremem lub ciasto eclair), oraz Graham Cracker Ice Cream dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Przykryj blachy do pieczenia folią; nasmaruj folię i odstaw na bok. W dużym rondlu zagotuj wodę, masło i sól na średnim ogniu.
Dodaj mąkę i okruchy krakersów na raz i mieszaj, aż utworzy się gładka kulka.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Upuść ciasto o 1/4 szklanki 3 cale. osobno na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 30-35 minut lub na złoty kolor.
Usuń do stojaków Z Drutu. Natychmiast Wytnij szczelinę w każdym, aby para mogła się wydostać.
W przypadku glazury umieść jagody w blenderze; przykryj i przetwarzaj do puree. Odcedź jagody i wyrzuć nasiona. Odłóż puree na bok. W rondelku połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Dodaj sok pomarańczowy i zarezerwowane puree, aż się zmiksują. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do zgęstnienia.
Do napełniania ubij śmietanę w schłodzonej dużej misce, aż zacznie gęstnieć.
Dodaj cukier i wanilię; ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć maliny. Podziel kremowe ptysie otwarte; wyrzuć miękkie ciasto od wewnątrz. Napełnij ptysie tuż przed podaniem.
Skrop glazurą. Przechowuj resztki w lodówce.