Graham Crackers
Graham Crackers jest lacto ovo vegetarian przepis z 25 porcjami. Za 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką sól koszerną, mąkę graham, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Krakersy Graham: krakersy Graham nie muszą być kwadratowe, Krakersy Graham: krakersy Graham nie muszą być kwadratowe, oraz Krakersy Graham: krakersy Graham nie muszą być kwadratowe.
Instrukcje
Umieść obie mąki, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon w misce robota kuchennego i kilkakrotnie pulsuj, aby połączyć.
Dodaj masło i pulsuj, aż mieszanina będzie przypominać mąkę kukurydzianą.
Dodaj melasę, mleko i ekstrakt waniliowy i przetwarzaj, aż ciasto utworzy kulkę, około 1 minuty. Wciśnij kulkę w dysk o grubości 1/2 cala, zawiń w folię i wstaw do lodówki na 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozpakuj schłodzone ciasto i połóż je na dużym kawałku pergaminu i przykryj drugim arkuszem pergaminu.
Rozwałkuj ciasto, aż osiągnie grubość 1/8 cala. Wsuń zwinięte ciasto i pergamin na pół arkusza.
Usuń górny arkusz pergaminu i pokrój ciasto za pomocą toczącego się noża do pizzy na 2-calowe kwadratowe kawałki, wykonując pionowe, a następnie poziome nacięcia na całej długości ciasta. Odetnij nadmiar. Za pomocą widelca wybij dziury na całej wierzchu ciasta. Pozostaw krakersy na patelni i piecz na środkowym ruszcie piekarnika przez 25 minut lub do momentu, gdy krawędzie zaczną ciemnieć.
Wyjmij z piekarnika, Ustaw blachę z krakersami na ruszcie chłodzącym i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Po całkowitym ostygnięciu włamać się do pojedynczych krakersów i przechowywać w hermetycznym pojemniku do 2 tygodni.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ballatore Rosso Red Spumante z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 8 dolarów za butelkę.
![Ballatore Rosso Red Spumante]()
Ballatore Rosso Red Spumante
Żywy, rubinowy kolor Ballatore Rosso Red Spumante sprawia, że jest to urzekające wino musujące. Zachęcające aromaty przypominające jeżyny i cytrusy tworzą rozkosznie złożony bukiet. Dobrze wyważone i bogate w odmianowy charakter, to wino musujące odświeża, łącząc smaki malin i wiśni, zapewniając chrupiące, czyste wykończenie.Podczas gdy spumantes tradycyjnie smakuje się z deserami, Ballatore Rosso Red Spumante jest eleganckim i świątecznym towarzyszem na każdą okazję.Alkohol: 8.20%