Gołąbki Po Słowacku

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Słowackiej Gołąbki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 10. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka mielonej wołowiny, soli, kapusty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. 370 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, Słowacka Świąteczna Zupa Grzybowa, oraz Ugotuj książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Doprowadzić garnek wody do wrzenia.
Wymieszać wołowinę i wieprzowinę razem. Wymieszaj cebulę, ugotowany ryż, natkę pietruszki, sól, pieprz, sól czosnkową i 1/2 puszki zupy pomidorowej.
Główkę kapusty włożyć do wrzącej wody i gotować, aż do częściowego ugotowania. Oddzielne liście i łodygi przycięte. Zarezerwuj około 24 do 32 całych liści.
Wytnij pozostałe liście i ułóż dno dużej patelni.
Lekko zapakuj małą garść mieszanki mięsa i umieść na środku liścia kapusty. Złożyć górną część liścia na mieszaninie, a następnie złożyć po bokach i zwinąć, aż mieszanina zostanie całkowicie zamknięta.
Na patelni ułóż bułki na rozdartych liściach kapusty.
Kiszoną kapustę układamy równomiernie na rolkach.
Na wierzchu kiszonej kapusty kładziemy boczek.
Posypać 1 do 2 łyżek cukru.
Posiekane pomidory i zupę wymieszać z wodą i zalać bułeczkami.
Dodaj dodatkową wodę, aby osiągnąć szczyt bułek z kapustą.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 1/2 godziny lub do ugotowania.