Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki

Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki
Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 33g białka, oraz 26g tłuszczu. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, sos worcestershire, gałka muszkatołowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gołąbki (Gołąbki Nadziewane), Gołąbki na # SundaySupper, oraz Gołąbki (Golabki / Golumkies / Golumpkis).

Instrukcje

1
Kapusta Parboil w dużym garnku, usuwając liście, gdy spadają do wody i są miękkie.Gotować, aż wszystkie liście będą miękkie, ale nie rozerwie; zwykle 15.Uruchomić pod zimną wodą i spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odciąć grubą błonę z tyłu każdego liścia.Podczas gdy kapusta jest gotowanie podsmażyć cebulę na maśle, aż lekko rumiane.Włożyć całe niegotowane mięso do dużej miski do miksowania dodać jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodać podsmażoną cebulę.Następnie dodać sól pieprz, seler sól, pietruszka, gałka muszkatołowa, i sos Worcestershire wraz z gotowanym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dokładnie wymieszać.
5
Ułożyć liście i w zależności od ich wielkości umieścić 2-3 łyżki mieszanki mięsa na szerszym boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Zwiń liść w górę i na mięso, włóż boki liścia i dalej zwijaj, aby użyć wszystkich liści i farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Umieścić rolki, szew w dół do nasmarowanej patelni do pieczenia.Następnie warstw marchew i grzyby na kapuście.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Wymieszać razem pastę pomidorową, pokruszone pomidory, wodę i brązowy cukier i równomiernie zalać wszystkie bułki.Doprawić solą i pieprzem do smaku i liśćmi laurowymi.Przykryć pieczenie i piec 163° przez 2-21/2 godzin.W połowie procesu pieczenia sprawdzić, aby upewnić się, że jest wystarczająco dużo płynu; dodatkowa woda może być added.To podawać, sos łyżka na rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
RamięRamię
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Podawać z puree ziemniaczanym!Sprawdź moje przepisy na puree czosnkowe. http://www.food.com/recipe-finder/all/garlic-masshed-potatoes?chef=58104.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa12 łyżeczki czosnku w proszkuramięramię23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)1Głowakapusta, rdzeń środkowy usuniętykapusta, rdzeń środkowy usunięty2kilogramygałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia4marchew w plasterkachmarchew w plasterkach0Batoniki toffi HeathOliwki koktajlowe nadziewane pimientoOliwki koktajlowe nadziewane pimiento4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż biały gotowanyryż biały gotowany2jajka, lekko ubitejajka, lekko ubite4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wieprzowina mielonawieprzowina mielona4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki poćwiartowanepieczarki poćwiartowane0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula0Batoniki toffi Heath1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda lub 1 1/2 szklanki bulionu wołowegowoda lub 1 1/2 szklanki bulionu wołowego0Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia44
Magazyn