Gołąbki
Gołąbki to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 164 kalorie, 15g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 308 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kapusty, sól i pieprz, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, Gołąbki, oraz Gołąbki.
Instrukcje
Włożyć główkę kapusty do zamrażarki i zamrozić na noc.
Wyjąć z zamrażarki, rozmrozić i obrać liście.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połączyć wołowinę, jajko, cebulę, ryż, sól i pieprz.
Dobrze wymieszać. Weź małą garść i uformuj w małą rolkę lub kulkę.
Umieścić na środku liścia kapusty. Złóż boki liścia i rzuć piłkę do liścia.
Umieść stronę szwu w dół w naczyniu do pieczenia. Kontynuuj, aż całe wypełnienie zostanie zużyte.
Zupę wymieszać z 1/2 puszki wody; zalać gołąbkami.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę; często podlewać sosem.