Gourmet wołowina-zapiekanka z makaronem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 30g białka, oraz 49g tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, mieloną wołowinę, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z wołowiną i makaronem, Zapiekanka Z Makaronem Wołowym, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Mielonej Wołowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowa mielona wołowina na patelni na średnim ogniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj pomidory, sos, zielony pieprz, grzyby, czosnek, sól, cukier, i wino lub bulion; przykryć i dusić na małym ogniu 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Grzyby
Pomidor
Czosnek
Bulion
SOS
Cukier
Sól
Wino
3
W średniej misce, wymieszać ser śmietankowy, śmietana, cebula i jeden Puchar ser Cheddar; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
W ungreased 13" X9 " patelni do pieczenia, warstwa połowę mieszaniny wołowiny, pół makaronu i pół mieszanki sera; powtórzyć warstwy. Wierzch z pozostałym serem Cheddar.