Gotuj książkę: żeberka Fleishera

Gotuj książkę: żeberka Fleishera
Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 60 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz czosnek w proszku, cayenne, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gotuj książkę: Fleisher ' s Secret Chicken Rub, Ugotuj książkę: żeberka miodowe, oraz Ugotuj książkę: wędzone żeberka pieczone w piecu.

Instrukcje

1
Dodać przyprawy pocierać łącząc sól, pieprz, brązowy cukier, papryka, czosnek w proszku, cebula w proszku, musztarda w proszku, cayenne, i nasiona selera w małej misce. To sprawia, że około 1 ½ szklanki. Równomiernie i grubo posmarować żebra. Nie bój się dać im ładną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Nasiona SeleraNasiona Selera
RamięRamię
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść żebra w pojemniku wystarczająco dużym, aby je pomieścić, przykryj folią lub folią, przenieś do lodówki i pozostaw do schłodzenia przez 30 minut do 12 godzin. 
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Fleisher lubi używać pośredniej metody gotowania żeber, albo powoli w piekarniku w temperaturze 250 ° F przez 3 godziny-lub do momentu, gdy mięso łatwo ściągnie się z kości, w zależności od tego, co nastąpi wcześniej-lub w mniej więcej tej samej temperaturze i czasie na grillu gazowym lub węglowym. 
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Żeberka pokroić i podawać. Fleisher nie czuje, że te żeberka potrzebują czegoś więcej, ale zawsze można je podawać z sosem barbecue do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia65
Magazyn