Gotuj książkę: The Throwdown Cocktail
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj Cook The Book: The Throwdown Cocktail. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 421 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, limonkę, ananasa i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: koktajl z krewetek pieczonych, Ugotuj książkę: koktajl krewetkowy po meksykańsku, oraz Ugotuj książkę: PBJ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier, 1/2 szklanki wody i imbir w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cukier się rozpuści, o 2 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić. Odcedzić imbir, przykryć, i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 30 protokół.
Połącz limonkę, ananas, liście mięty, Tajskie liście bazylii, cukier i syrop cukrowy w shakerze koktajlowym i dobrze rozgnieć.
Dodać rum i wstrząsać przez 10 sekund.
Napełnij 2 szklanki lodem, wlej napój na lód, a na każdy napój nałóż 1 łyżkę śmietany kokosowej.
Dekoruj miętą i gałązkami tajskiej bazylii.