Gotuj książkę: prosty mus czekoladowy

Gotuj książkę: prosty mus czekoladowy
Gotuj książkę: prosty mus czekoladowy to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 6 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, białka, żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gotuj książkę: najlepszy mus czekoladowy, Ugotuj książkę: mus czekoladowy z nasionami kardamonu, oraz Ugotuj książkę: świeży Mus cytrynowy.

Instrukcje

1
Roztopić czekoladę w misce nad-nie dotykając-gotującej się wodzie lub w kuchence mikrofalowej. Jeśli to konieczne, przenieść czekoladę do miski, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić wszystkie składniki. Trzymaj czekoladę na blacie, aż będzie potrzebna. Czekolada powinna nadal czuć ciepło w dotyku, gdy jesteś gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mleko zagotować, a następnie polać czekoladą. Za pomocą małej trzepaczki delikatnie zmiksować mleko z czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodaj żółtko i ubijaj do czekolady, ponownie delikatnie pracując; Zatrzymaj, gdy żółtko zostanie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
W mikserze wyposażonym w nasadkę ubijaj białka na średniej prędkości, aż utrzymają miękkie szczyty. Zwiększ prędkość do średnio-wysokiej i stopniowo dodawaj cukier. Nadal bić białka, aż będą twarde, ale nadal błyszczące. Jedną trzecią białek wyłóż z miski na masę czekoladową. Pracując trzepaczką, ubij białka do czekolady, aby rozjaśnić mieszaninę. Teraz, albo trzepaczką, albo dużą elastyczną gumową szpatułką, delikatnie, ale dokładnie złóż resztę ubitych białek do czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Zamień Mus w dużą miskę do serwowania-szklanka jest bardzo ładna na ten deser-lub w pojedyncze coupe lub filiżanki i przechowuj w lodówce przez 1 godzinę, aby ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przechowywanie: chociaż konsystencja musu będzie lżejsza, jeśli podasz go krótko po schłodzeniu, można go przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni – po tym czasie będzie równie pyszny, jeśli trochę gęstszy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn