Gotuj książkę: proste ciasto wiśniowe

Gotuj książkę: proste ciasto wiśniowe
Need a deser wegetariański? Gotuj książkę: proste ciasto wiśniowe może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, mąkę, skracanie warzyw i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gotuj książkę: prosty mus czekoladowy, Ugotuj książkę: Sałatka z pomidorów wiśniowych i tofu, oraz Gotuj książkę: Kuchnia czereśnia i Malina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F. Ułóż 9-calowy talerz ciasta z 1 rozwałkowaną skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Skrobię kukurydzianą wymieszać z 1/4 szklanki wody, aby uzyskać gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Wiśnie umieścić w rondlu na średnim ogniu, wymieszać z cukrem i pozostałą 1/4 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień do średniego, wymieszać skrobię kukurydzianą i gotować, stale mieszając, aż do zgęstnienia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Mąkę posypać na dnie przygotowanej Skórki ciasta, następnie wlać nadzienie wiśniowe i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Piec przez 45 minut, aż skórka będzie złotobrązowa. Schłodzić na stojaku z drutu przez około 2 godziny przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podawać w temperaturze pokojowej.
7
Ciasto Zwykłe
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
8
- sprawia, że dwie 9-calowe skorupy -
9
Mąkę i sól przesiać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Skrócenie pokroić blenderem do ciasta, aż będzie wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Posypać 1 łyżką mleka na części mieszanki mąki. Delikatnie wrzucić widelcem i wcisnąć na jedną stronę miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Posypać kolejną łyżkę na innej suchej części, wrzucić widelcem i wcisnąć na drugą stronę miski. Powtarzać z pozostałym mlekiem, aż cała mąka będzie zwilżona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Naciśnij ciasto razem, aby uformować 2 równe kulki, a następnie spłaszczyć na dyski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
14
Rozwałkuj skórki od razu. lub owinąć ciasto szczelnie, wygładzając wszelkie drobne zmarszczki lub kieszenie powietrzne i przechowywać w lodówce do dwóch tygodni. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdą kulkę do grubości 1/8 cala. Używaj lekkiego dotyku i obchodź się z ciastem jak najmniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
15
Aby przygotować pustą skórkę, Rozgrzej piekarnik do 400° F. naciśnij 1 rozwałkowaną skórkę na 9-lub 10-calowy talerz ciasta. Linia z pergaminu i zważyć skorupę w dół z suchej masy fasoli lub ciasto, aby utrzymać skorupę z bulgotanie lub kurczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
16
Piec przez 10 minut, aż firmy i lekko rumiane. Aby sparzyć skórkę, wyjmij ją z piekarnika po około 10 do 20 minutach, kiedy po raz pierwszy zobaczysz złoty odcień Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn