Gotuj książkę: makaron z serem Carroty

Gotuj książkę: makaron z serem Carroty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: Carroty Mac and Cheese a try. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz makaron, musztarda w proszku, parmezan i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: ser Pimento, Ugotuj książkę: makaron z serem z Soubise, oraz Ugotuj książkę: ser Burekas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400° F i nasmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia. Ułóż stojak w górnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą; dodać marchewkę na 3 minuty przed zakończeniem gotowania makaronu; dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
MarchewMarchew
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Podczas gdy makaron jest gorący, wymieszać we wszystkich, ale 1/2 szklanki cheddar i masło. W misce ubij śmietanę, mleko, jajka, sól, musztardę w proszku i pieprz. Złożyć mieszaninę do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ser CheddarSer Cheddar
MasłoMasło
PieprzPieprz
MakaronyMakarony
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Zeskrobać mieszaninę na przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać pozostałą cheddar i parmezan na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Ser CheddarSer Cheddar
6
Piec do momentu, aż zapiekanka będzie jędrna w dotyku i złocista, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn