Gotuj książkę: Kozioł Kret Rojo
Gotuj książkę: Kozioł Kret Rojo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,64 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 51g białka, oraz 28g tłuszczu. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jeśli masz tymianek, mięso z koziego gulaszu, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać plantany, możesz podążać tym daniem głównym z Ciasto babeczkowe z masłem awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Gotuj książkę: soczewica i bakłażan Chili Kret, Ugotuj książkę: kozie sery duszki, oraz Ugotuj książkę: Blinty z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tear chiles na duże kawałki, a następnie gotować je w suchej patelni ustawić na średnim ogniu, aż lekko rumiane i bardzo aromatyczne.
Przenieść je do dużej miski, przykryć wrzącą wodą i odstawić na 20 minut.
W międzyczasie roztopić 2 łyżki tłuszczu boczku w dużym holenderskim lub francuskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować, często mieszając, aż zwiędną, o 3 protokół.
Cebulę i czosnek przesunąć na boki garnka, a następnie dodać kawałki mięsa w partiach, brązowieje je dobrze w pozostałym tłuszczu. Gdy brązowieją, przenieś je na talerz i dodaj więcej, aż wszystkie będą ładnie zrobione.
Zdejmij garnek z ognia. Wyjmij cebulę i czosnek i umieść je w blenderze lub w robocie kuchennym wyposażonym w ostrze do krojenia.
Odcedzić chiles w durszlaku ustawionym w zlewie, a następnie dodać je do blendera lub robota kuchennego. Również dodać sos Worcestershire, tymianek, oregano, goździki, pieprz, i liść laurowy. Zmiksować lub puree na gładką masę.
Roztopić pozostałe 2 łyżki tłuszczu boczku w garnku ustawionym z powrotem na średnim ogniu. Zeskrobać pastę chile i smażyć przez 3 minuty, mieszając prawie stale.
Powrót mięso i wszelkie soki na talerzu do garnka. Dodać również bulion i ocet. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu; następnie przykryć, zmniejszyć ogień do bardzo niskiego, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 godzinę.
Dodaj plantany do garnka i kontynuuj gotowanie, mieszając raz na jakiś czas, aż mięso się rozpadnie, 1 do 1½ dodatkowych godzin.