Gotuj książkę: Kozioł Kret Rojo

Gotuj książkę: Kozioł Kret Rojo
Gotuj książkę: Kozioł Kret Rojo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,64 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 51g białka, oraz 28g tłuszczu. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jeśli masz tymianek, mięso z koziego gulaszu, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać plantany, możesz podążać tym daniem głównym z Ciasto babeczkowe z masłem awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Gotuj książkę: soczewica i bakłażan Chili Kret, Ugotuj książkę: kozie sery duszki, oraz Ugotuj książkę: Blinty z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Tear chiles na duże kawałki, a następnie gotować je w suchej patelni ustawić na średnim ogniu, aż lekko rumiane i bardzo aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Przenieść je do dużej miski, przykryć wrzącą wodą i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
W międzyczasie roztopić 2 łyżki tłuszczu boczku w dużym holenderskim lub francuskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Dodać cebulę i czosnek; gotować, często mieszając, aż zwiędną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Cebulę i czosnek przesunąć na boki garnka, a następnie dodać kawałki mięsa w partiach, brązowieje je dobrze w pozostałym tłuszczu. Gdy brązowieją, przenieś je na talerz i dodaj więcej, aż wszystkie będą ładnie zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Zdejmij garnek z ognia. Wyjmij cebulę i czosnek i umieść je w blenderze lub w robocie kuchennym wyposażonym w ostrze do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Odcedzić chiles w durszlaku ustawionym w zlewie, a następnie dodać je do blendera lub robota kuchennego. Również dodać sos Worcestershire, tymianek, oregano, goździki, pieprz, i liść laurowy. Zmiksować lub puree na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Roztopić pozostałe 2 łyżki tłuszczu boczku w garnku ustawionym z powrotem na średnim ogniu. Zeskrobać pastę chile i smażyć przez 3 minuty, mieszając prawie stale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Powrót mięso i wszelkie soki na talerzu do garnka. Dodać również bulion i ocet. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu; następnie przykryć, zmniejszyć ogień do bardzo niskiego, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Dodaj plantany do garnka i kontynuuj gotowanie, mieszając raz na jakiś czas, aż mięso się rozpadnie, 1 do 1½ dodatkowych godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn