Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Gotuj książkę: Kashmiri Pilaf może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 530 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka ryżu basmati, liść laurowy, nici szafranu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: kurczak Kaszmirski, Ugotuj książkę: PBJ, oraz Gotuj książkę: Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać całe przyprawy i liść laurowy i gotować na małym ogniu przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
3
Dodać cebulę i gotować do miękkości i złoty, następnie dodać migdały i rodzynki i gotować przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać odsączony ryż do patelni. Wymieszać w przyprawionym oleju na minutę i dodać 1 3/4 szklanki wody, szafran mleko, figi i sól do smaku. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez kilka minut, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować przez 7-8 minut. Smak, ziarna powinny być gotowane; jeśli nie, przykryć na kolejną minutę. Doprawić i dodać orzechy włoskie lub pistacje. Wypchaj się widelcem, mieszając je. Pozostawić na 4 minuty, aby nadmiar wody mógł być nasiąknięty przez ryż.