Gotuj książkę: Kashmiri Pilaf

Gotuj książkę: Kashmiri Pilaf
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Gotuj książkę: Kashmiri Pilaf może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 530 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka ryżu basmati, liść laurowy, nici szafranu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: kurczak Kaszmirski, Ugotuj książkę: PBJ, oraz Gotuj książkę: Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać całe przyprawy i liść laurowy i gotować na małym ogniu przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
3
Dodać cebulę i gotować do miękkości i złoty, następnie dodać migdały i rodzynki i gotować przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać odsączony ryż do patelni. Wymieszać w przyprawionym oleju na minutę i dodać 1 3/4 szklanki wody, szafran mleko, figi i sól do smaku. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez kilka minut, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować przez 7-8 minut. Smak, ziarna powinny być gotowane; jeśli nie, przykryć na kolejną minutę. Doprawić i dodać orzechy włoskie lub pistacje. Wypchaj się widelcem, mieszając je. Pozostawić na 4 minuty, aby nadmiar wody mógł być nasiąknięty przez ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
SzafranSzafran
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia8
Magazyn