Gotuj książkę: Hybrydowy szybki chleb jest Wegetariańskie poranny posiłek. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, jogurt, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotuj książkę: szybkie Sukiyaki, Gotuj książkę: szybkie Kimchi, oraz Ugotuj książkę: Szybki kurczak smażony dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przetworzyć przez kilka sekund, aż ciasto stanie się dobrze zdefiniowaną, ledwo lepką, łatwą w obsłudze kulką. Jeśli jest zbyt suchy, dodaj pozostałą wodę 1 łyżkę stołową w t ime i przetworzyć przez 5 lub 10 sekund po każdym dodaniu. Jeśli jest zbyt mokra (jest to mało prawdopodobne), dodaj 1 lub 2 łyżki mąki pszennej i krótko przetrzyj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Uformuj ciasto na okrągło i połóż je na blasze lub naciśnij na przygotowaną patelnię, aż do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Piecz przez 20 minut, a następnie posyp wierzch odrobiną grubej soli morskiej i kontynuuj pieczenie przez kolejne 35 do 40 minut, aż Bochenek będzie jędrny i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.