Gotuj książkę: cytrynowo-pieprzowy Vinaigrette, na dwa sposoby
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać gotować książkę: cytryna-pieprz Vinaigrette, dwa sposoby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 68 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz grzanki, vinaigrette, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Jícama-Sałatka z awokado z cytrusowym winegretem, Ugotuj książkę: Porterhouse wieprzowy z pancettą-suszona wiśnia Vinaigrette, oraz Ugotuj książkę: ziemniaki, szynka i Krokiety z pieprzem Piquillo.
Instrukcje
1
Do winegret z chrupiącym
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
2
Sałata: w małej misce połączyć sok z cytryny i czosnek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
4
Ubij w oleju. Wrzucić vinaigrette z sałatą, doprawić więcej pieprzu, i udekorować, w razie potrzeby, z Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Parmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Połącz sok z cytryny, żółtko jaja, czosnek i anchois w misce lub blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sardele
Odmiany Grzybów
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubijając w sposób ciągły lub z uruchomionym blenderem, wlej 2 lub 3 krople oleju, a następnie kontynuuj wlewanie oleju w ciągłym strumieniu, aż cały olej zostanie emulgowany do vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem. W misce, wrzucić sałatę z trzech czwartych winegret. Smak i dodać więcej sosu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Vinaigrette
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona