Gotuj książkę: cytrynowo-pieprzowy Vinaigrette, na dwa sposoby

Gotuj książkę: cytrynowo-pieprzowy Vinaigrette, na dwa sposoby
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać gotować książkę: cytryna-pieprz Vinaigrette, dwa sposoby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 68 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz grzanki, vinaigrette, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Jícama-Sałatka z awokado z cytrusowym winegretem, Ugotuj książkę: Porterhouse wieprzowy z pancettą-suszona wiśnia Vinaigrette, oraz Ugotuj książkę: ziemniaki, szynka i Krokiety z pieprzem Piquillo.

Instrukcje

1
Do winegret z chrupiącym
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
2
Sałata: w małej misce połączyć sok z cytryny i czosnek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4
Ubij w oleju. Wrzucić vinaigrette z sałatą, doprawić więcej pieprzu, i udekorować, w razie potrzeby, z Parmigiano-Reggiano.  
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Połącz sok z cytryny, żółtko jaja, czosnek i anchois w misce lub blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
SardeleSardele
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubijając w sposób ciągły lub z uruchomionym blenderem, wlej 2 lub 3 krople oleju, a następnie kontynuuj wlewanie oleju w ciągłym strumieniu, aż cały olej zostanie emulgowany do vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem. W misce, wrzucić sałatę z trzech czwartych winegret. Smak i dodać więcej sosu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Udekoruj Parmigiano-Reggiano i grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GrzankiGrzanki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn