Gotuj książkę: Chocolate Yummy

Gotuj książkę: Chocolate Yummy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: Chocolate Yummy spróbować. Ten przepis służy 6. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1074 kalorii, 16G białka, oraz 82g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, cukier cukierniczy, budyń czekoladowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: pieczona gorąca czekolada, Gotuj książkę: najlepszy mus czekoladowy, oraz Gotuj książkę: Chocolate Sablés dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść orzechy pekan i cukier w robocie kuchennym i pulsuj razem przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
W misce miksera elektrycznego, śmietanę razem masło, wanilię i mieszaninę cukru pekan, a następnie wymieszać z mąką i solą, aż po prostu wymieszać. Schłodzić ciasto przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzej piekarnik do 325° F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Użyj palców, aby nacisnąć schłodzone ciasto do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia. Nakłuć ciasto widelcem i piec 10 do 15 minut, aż lekko złocisty. Ugotowane ciasto schłodzić, przygotowując pozostałe warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Rozgrzać śmietanę na budyń w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu. W misce wymieszać cukier i żółtka. Gdy śmietana jest gorąca (ale nie gotuje się), rozpuścić śmietanę w żółtkach, powoli dodając połowę śmietany, energicznie mieszając, a następnie mieszając mieszaninę jajek z powrotem do śmietany w rondlu. Gotować na średnim ogniu przez 5 do 7 minut, aż będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Ciemną i mleczną czekoladę umieścić w misce z masłem, wanilią i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
7
Wlać gorącą śmietanę na czekoladę i mieszać, aż czekolada i masło są stopione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Rozłóż budyń w płytkim naczyniu do ostygnięcia i przykryj kawałkiem folii umieszczonej bezpośrednio na powierzchni, aby skóra nie tworzyła się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
9
W małej misce do mieszania lub misce miksera elektrycznego ubić serek śmietankowy i 1/2 szklanki cukru cukierniczego, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
10
W misce miksera elektrycznego lub ręcznie ubijamy śmietanę na miękkie szczyty, następnie dodajemy pozostałe 2 łyżki cukru i ubijamy jeszcze kilka minut, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Serek rozprowadzić na ostudzonej kruchej skorupie, ułożyć budyniem, a następnie dodać bitą śmietanę. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
12
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn