Przepis gotuj książkę: Chili jest gotowe w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.49 za porcję. To danie główne ma 561 kalorii, 34g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz liść laurowy, pomidory w puszkach, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotuj książkę: Jerry ' s Chili, Gotuj książkę: soczewica i bakłażan Chili Kret, oraz Ugotuj książkę: serowe Enchiladas z Chili Con Carne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W suchej dużej patelni na dużym ogniu, lekko toast obie strony chili przez kilka minut. Po upieczeniu wyjąć z patelni, aby otworzyć plasterki, a następnie usunąć i wyrzucić łodygę i nasiona. Przykryć chili we wrzącej wodzie i odstawić na 5 minut. W blenderze lub robocie kuchennym przecier chiles z wystarczającą ilością płynu do namaczania, aby utworzyć gęstą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozgrzej patelnię ponownie na średnim ogniu, a następnie dodaj oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż półprzezroczyste, o 3 protokół. Zwiększyć ogień i dodać wołowinę, mieszając od czasu do czasu podnieść rumiane kawałki na dnie patelni, jak wilgoć odparowuje, o 15 protokół. Jeśli mięso jest nadmiernie tłuste (twój osąd mówi), odstaw część tłuszczu, ale zostaw trochę dla smaku.
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.