Gotuj książkę: Cannellini, Kapar, cytryna i Sardela Crostini

Gotuj książkę: Cannellini, Kapar, cytryna i Sardela Crostini
Gotuj książkę: Cannellini, Kapar, cytryna i Sardela Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 158 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz do 8 zakrętów pieprzu, fasoli cannellini, kaparów i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: stek z masłem anchois, Ugotuj książkę: karczochy zapiekane z masłem anchois, oraz Ugotuj książkę: Crostini z wątróbki drobiowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce i wymieszaj. Używaj wszystkich na raz (Frankies kładzie czubatą łyżkę stołową na każdym toście crostini) lub przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce do kilku dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoskie Krakersy TostoweWłoskie Krakersy Tostowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Pesto Z Pietruszki
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
- sprawia, że trochę więcej niż 1 filiżanka-
4
Połącz wszystkie składniki w blenderze i przecier przez kilka minut, aż mieszanina będzie jeszcze zielona i gładka. Smak i dostosować sól i pieprz do własnych upodobań. Pesto należy przechowywać w przykrytym pojemniku w lodówce do tygodnia. Wstrząsnąć przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Opatrunek Puntarelle
6
- sprawia, że trochę więcej niż 1 filiżanka -
7
Posiekać anchois, kapary, i czosnek w pobliżu pasty. (Z grubsza posiekać każdy, połączyć i pracować na stosie z nożem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Przenieść pastę do miski, dodać oliwę z oliwek, sok z cytryny i biały pieprz do smaku,i ubić razem. Smak i dodać więcej soku z cytryny w razie potrzeby, a następnie wymieszać pietruszkę i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia59
Magazyn