Gotuj książkę: Big Mama ' s Chow-Chow
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać gotować książkę: Big Mama Chow-Chow spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 857 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka destylowanego octu, cebuli, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jak gotować yaki-chow, skrzyżowanie yakisoban i chow mein, Jak gotować: Yang Chow (Yeung Chow, Yang Zhou) smażony ryż, oraz Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską.
Instrukcje
W średniej nieaktywnej stockpot, połączyć kapustę, paprykę, cebulę i pomidory (surowe warzywa powinny wynosić 2 1/2 do 3 kwarty). Wymieszać sól, przykryć garnek i pozostawić warzywa w temperaturze pokojowej przez 4 do dwunastu godzin.
Dobrze spuścić w durszlaku.
Wypłucz garnek i dodaj ocet, cukier, nasiona selera i kurkumę. Doprowadzić do wrzenia.
Dodać odsączone warzywa, powrócić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę mieszając od czasu do czasu.
Podawać na ciepło lub na zimno.