Gotuj książkę: neo-klasyczny Croque Monsieur

Gotuj książkę: neo-klasyczny Croque Monsieur
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj Cookowi książkę: Neo-Classic Croque monsieur spróbuj. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser emmentaler, masło, pieczoną szynkę wiejską o grubości ćwierć cala i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Klasyczny Croque Monsieur, Klasyczna Francuska Kanapka Bistro-Croque Monsieur, oraz Croque Monsieur.

Instrukcje

1
Na deskę do krojenia kładziemy chleb z masłem i na dwóch plastrach rozłóż 1 1/2 łyżeczki musztardy. Na wierzch każdego z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Pokrojone kornichony posypać serem. Ułóż szynkę na kornichonach. Top każdej kanapki z pozostałych kromek chleba, maślane stronie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Umieść kanapki na prasie i pociągnij górę w dół. Gotować, aż kanapki są rumiane i chrupiące, 3 do 5 minut, w zależności od ciepła Prasy.
4
Wyjąć z prasy i podawać natychmiast.
5
Uwagi
6
Upewnij się, że robisz cienko pokroić ser. Moje plastry były nieco grube po raz pierwszy zrobiłem tę kanapkę, a ser nie stopił się równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn