Gotuj książkę: Chorizo Carbonara
Gotuj książkę: Chorizo Carbonara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 897 kalorii, 55g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, nasiona kopru włoskiego, spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 67 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: makaron z serem Carbonara, Ugotuj książkę: Spaghetti alla Carbonara, oraz Ugotuj książkę: Almejas con Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić Tupperware Mexican Chorizo: Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem oleju w misce i dokładnie wymieszaj rękami, zgniatając mieszankę przez palce, aby równomiernie rozprowadzić przyprawy.
Przykryj mieszaninę i przechowuj w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed użyciem; pozwoli to na rozwój smaków. Utrzyma się przez około 1 tydzień.
Dodać makaron do dużego rondla dobrze osolonej wrzącej wody i gotować aż al dente.
W międzyczasie rozgrzej olej na patelni.
Dodać chorizo i smażyć energicznie przez około 10 protokół, aż chrupiące i gotowane przez. Jeśli używasz miękkiego Tupperware chorizo, możesz zacząć od odrobiny guzka i rozbić go łopatką, gdy się smaży, dzięki czemu tworzy wiele soczystych małych bryłek i okruchów, maksymalizując w ten sposób powierzchnię dostępną do chrupania.
Ubić żółtka i śmietanę razem i lekko doprawić (bo chorizo jest już mocno przyprawione).
Kiedy makaron jest gotowy, dokładnie odcedzić i natychmiast zwrócić go do gorącej patelni. Końcówka w chorizo chorizo, a następnie mieszaninę jaj. Użyj 2 widelców, aby wymieszać jajeczną śmietanę z gorącym makaronem. Będzie gotować na ciepło makaronu, pokrywając każdą nitkę lekkim, kremowym sosem.
Podawać od razu, z końcowym mieleniem czarnego pieprzu na wierzchu.