Gotowany łosoś z salsą Verde

Gotowany łosoś z salsą Verde
Gotowany łosoś z salsą Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 428 kalorii, 34g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, proszek z kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Łosoś gotowany z salsą verde, Gotowany mostek wołowy z salsą Verde, oraz Łosoś z salsą verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 250 stopni F (120 C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Wytnij duży kawałek folii, który jest około cztery razy szerszy niż filet z łososia i kilka centymetrów dłuższy. Jeśli folia nie jest wystarczająco długa, może być konieczne połączenie kilku arkuszy ze sobą, wyściełając krawędzie i składając je kilka razy. Skalowanie i debone filet, a następnie za pomocą ręczników papierowych osuszyć powierzchnię ryby. Natrzyj 2 łyżki oliwy z oliwek po obu stronach łososia i połóż skórę łososia na folii.Natrzeć 4 ząbki startego czosnku i posypać skórką z cytryny, kolendrą w proszku, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Folię aluminiową złożyć na łososia i zamknąć górę składając górną krawędź 3 lub 4 razy. Złóż lewą i prawą stronę folii 3 lub 4 razy, aby utworzyć opakowanie i umieść opakowanie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Waga KuchennaWaga Kuchenna
3
Piecz łososia przez 25-30 minut lub do termometru 135 F (57 C). Aby zrobić sos, dodaj kolendrę, pietruszkę płaską, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 3 łyżki soku z cytryny, 1 ząbek czosnku, 1/2 łyżeczki soli i biały pieprz do małego robota kuchennego lub blendera. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przeciąć awokado na pół wzdłuż, a następnie usunąć dół i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
5
Pokrój awokado w kostkę 1/2", a następnie wrzuć z odrobiną soku z cytryny, aby nie utleniało. Aby podać łososia, można go rozpakować i pokroić na porcje lub przenieść w całości na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Skropić trochę sosu na i wokół łososia i rozrzucić awokado na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn