Gotowany na parze dziki okoń pręgowany z sosem Romesco z żółtej papryki, relishem z czerwonej papryki i czarnych oliwek oraz olejem pietruszkowo-czosnkowym
Gotowany na parze dziki okoń pręgowany z sosem romesco z żółtej papryki, relish z czerwonej papryki i czarnych oliwek oraz olejem pietruszkowo-czosnkowym może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bez nabiału i dla peskatarian ma 943 kalorie , 37 g białka i 65 g tłuszczu na porcję. Za 9,07 USD za porcję przepis ten pokrywa 45% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 45 minut . Udaj się do sklepu i kup chleb, pieprz, czosnek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 77% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeżeli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Sałatka z pietruszki z dressingiem z oliwy z oliwek , Gotowane na parze karczochy z aioli z pieczonej czerwonej papryki i Ciasto z winem i oliwą z oliwek .
Instrukcje
1
Dodaj pietruszkę i czosnek do blendera i włącz blender, powoli wlewaj olej, aż się połączą. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pozostaw olej w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
1
Wymieszaj wszystkie składniki w średniej misce, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przed podaniem pozostawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut.
1
Rozgrzej olej w dużej patelni do smażenia na wysokim ogniu, aż zacznie dymić. Osobno podsmaż czosnek, paprykę, pomidory, chili i kostki chleba, aż lekko się zrumienią, około 2 do 3 minut każda.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjmij każdy składnik łyżką cedzakową, gdy będzie gotowy. Odtłuść patelnię octem. Umieść wszystkie podsmażone składniki i płyn do odtłuszczania w malakserze i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj migdały i miksuj, aż będą drobno posiekane. Wymieszaj z miodem i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4
Przygotowanie ryby: ustaw bambusowy koszyk na parze nad dużym garnkiem z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj nasiona kolendry, nasiona kopru włoskiego, zmiażdżony czosnek, sok pomarańczowy i resztę wyciśniętego miąższu, sok z cytryny i resztę wyciśniętego miąższu, ziarna czarnego pieprzu i odrobinę wina do wody i doprowadź do wrzenia na średnim ogniu. Gdy woda zacznie wrzeć, posmaruj każdy filet olejem rzepakowym i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Całe Nasiona Kolendry
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Bułka Tarta, Kilka Garści
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Włóż rybę skórą do dołu do koszyka do gotowania na parze nad gotującą się wodą i gotuj na parze, aż będzie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
7
Ułóż rybę na talerzach do serwowania z sosem Romesco z żółtej papryki z boku. Na wierzch ryby nałóż kopczyki oleju z pietruszki i czosnku oraz relish z czerwonej papryki i czarnych oliwek.