Gotowany Na Parze Cały Czerwony Snapper

Gotowany Na Parze Cały Czerwony Snapper
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Gotowane na parze cały czerwony Snapper może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $23.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 1592 kalorii, 303g białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, olej canolan, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Thai Steamed Snapper, oraz Paczki Lucjan Czerwony Na Parze.

Instrukcje

1
Wybierz swoją ulubioną kombinację smakową (azjatycką, śródziemnomorską lub karaibską, po lewej).
2
Wybierz jedną z kombinacji smakowych i posiekaj wszystkie składniki z wyjątkiem oleju wraz z dużą szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Przenieść pastę do małej miseczki i wymieszać z olejem. Wykonaj 5 równoległych 3-calowych cięć z każdej strony Lucjana, krojąc prawie do kości. Lekko przyprawić rybę solą i wypełnić plastry pastą. Przetrzyj rybę olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
SnapperSnapper
KościKości
RybyRyby
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ustaw rybę na arkuszu folii o dużej wytrzymałości i ustaw inny arkusz na górze; złóż 3 boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Dodać 1 łyżkę wody do opakowania i całkowicie zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Przełóż rybę na obraną blachę do pieczenia i gotuj na parze przez 30 minut, aż miąższ zacznie się łuszczyć. Wyjmij filety z kości i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia90
Magazyn