Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Gotowane na parze cały czerwony Snapper może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $23.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 1592 kalorii, 303g białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, olej canolan, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Thai Steamed Snapper, oraz Paczki Lucjan Czerwony Na Parze.
Instrukcje
1
Wybierz swoją ulubioną kombinację smakową (azjatycką, śródziemnomorską lub karaibską, po lewej).
2
Wybierz jedną z kombinacji smakowych i posiekaj wszystkie składniki z wyjątkiem oleju wraz z dużą szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Olej Do Smażenia
3
Przenieść pastę do małej miseczki i wymieszać z olejem. Wykonaj 5 równoległych 3-calowych cięć z każdej strony Lucjana, krojąc prawie do kości. Lekko przyprawić rybę solą i wypełnić plastry pastą. Przetrzyj rybę olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Snapper
Kości
Ryby
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Ustaw rybę na arkuszu folii o dużej wytrzymałości i ustaw inny arkusz na górze; złóż 3 boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
6
Dodać 1 łyżkę wody do opakowania i całkowicie zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
7
Przełóż rybę na obraną blachę do pieczenia i gotuj na parze przez 30 minut, aż miąższ zacznie się łuszczyć. Wyjmij filety z kości i podawaj.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.