Gotowany Krab Dungeness z koprem włoskim

Gotowany Krab Dungeness z koprem włoskim
Gotowany Krab Dungeness z koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 136 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cebulkę kopru włoskiego, masło imbirowe, żywe kraby dungeness i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Selera, Kopru Włoskiego I Jabłek Z Krabem Dungeness, Hot Dungeness Crab Dip, oraz Sałatka Krabowa Dungeness.

Instrukcje

1
Zmielić tyle najbardziej delikatnych liści kopru włoskiego, aby 2 łyżki stołowe, i zmielić tyle żarówki, aby 1/4 szklanki; odstawić oba na bok do kopru włoskiego-cytrynowy sos tatarski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Mięso MieloneMięso Mielone
2
Grubo posiekać pozostałe liście, łodygi i żarówkę i umieścić w dużym (co najmniej 8-quart) garnku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj plasterki cytryny, 1/4 szklanki soli i wystarczająco zimnej wody, aby dostać się w ciągu 3 cali od górnej części garnka. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Podczas gdy woda jest ogrzewanie, ustawić kraby na obręczy blachy do pieczenia lub tacy, i umieścić je w zamrażarce. (To otępia ich zmysły, aby ułatwić im obsługę. Krab powinien być dobrze schłodzony, ale nie zamrożony; nie zostawiaj ich w zamrażarce dłużej niż 30 minut.) Gdy woda dojdzie do wrzenia, chwyć każdego kraba bezpiecznie z tyłu jego skorupy i delikatnie, ale szybko upuść go głową do wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Przykryj garnek i przywróć wodę do wrzenia, zmniejszając ciepło do medium, jeśli to konieczne, aby zapobiec wrzeniu wody. Kraby gotować 18 do 20 protokół. Ostrożnie odcedzić. Kraby oczyścić i podawać na gorąco lub schłodzone z koprem-cytrynowym sosem tatarskim, sosem koktajlowym Bloody Mary i masłem imbirowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
Sos TatarskiSos Tatarski
Krwawa MaryKrwawa Mary
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn