Gotowany Halibut z sałatką ziemniaczaną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje 11,55 zł za porcję. Ten przepis z Food Republic ma 16 fanów. Mieszanka majonezu, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Oliwa z oliwek-gotowany Halibut z koperkiem-pieczona marchewka, Pieczone warzywko i ziemniaki z gotowanym jajkiem, oraz Halibut gotowany na zimno z sałatką koperkowo-oliwkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rybę porcjować na 6 uncji i doprawić solą i pepper.In duży garnek, dodać olej, nasiona kolendry i tymianek. Rozgrzej do 190 stopni i powoli włóż filety rybne. Upewnij się, że ryba jest zanurzona w oleju, a jeśli nie, dodaj trochę więcej do pokrycia.Gotuj, aż zobaczysz, że ryba staje się biała i czuje się jędrna w dotyku, około 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjąć łopatką na talerz, aż będzie gotowy do podania.Opłucz ziemniaki i umieść je w dużym garnku z liściem laurowym, pieprzem, tymiankiem, czosnkiem i wystarczającą ilością zimnej wody, aby pokryć je o 2 cale.Dobrze przyprawić solą i doprowadzić do wrzenia przez 2 minuty, aż tylko nóż-delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia ziemniaków w cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Ziemniaki odsączyć i pokroić na pół.Całkowicie schłodzić ziemniaki i wymieszać z majonezem, podsmażoną cebulą, papryką calabrese, szalotki i octem z czerwonego wina. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Na koniec polewa się filet na porcji sałatki ziemniaczanej i łyżką trochę kawioru na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałatka Ziemniaczana
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Kawior
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.