Gotowany Halibut z sałatką ziemniaczaną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje 11,55 zł za porcję. Ten przepis z Food Republic ma 16 fanów. Mieszanka majonezu, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Oliwa z oliwek-gotowany Halibut z koperkiem-pieczona marchewka, Pieczone warzywko i ziemniaki z gotowanym jajkiem, oraz Halibut gotowany na zimno z sałatką koperkowo-oliwkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rybę porcjować na 6 uncji i doprawić solą i pepper.In duży garnek, dodać olej, nasiona kolendry i tymianek. Rozgrzej do 190 stopni i powoli włóż filety rybne. Upewnij się, że ryba jest zanurzona w oleju, a jeśli nie, dodaj trochę więcej do pokrycia.Gotuj, aż zobaczysz, że ryba staje się biała i czuje się jędrna w dotyku, około 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Szklanki Ząbków Czosnku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjąć łopatką na talerz, aż będzie gotowy do podania.Opłucz ziemniaki i umieść je w dużym garnku z liściem laurowym, pieprzem, tymiankiem, czosnkiem i wystarczającą ilością zimnej wody, aby pokryć je o 2 cale.Dobrze przyprawić solą i doprowadzić do wrzenia przez 2 minuty, aż tylko nóż-delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia ziemniaków w cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4
Ziemniaki odsączyć i pokroić na pół.Całkowicie schłodzić ziemniaki i wymieszać z majonezem, podsmażoną cebulą, papryką calabrese, szalotki i octem z czerwonego wina. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Na koniec polewa się filet na porcji sałatki ziemniaczanej i łyżką trochę kawioru na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sałatka Ziemniaczana
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Kawior
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.