Gotowany filet wołowy z sosem z drobnoziarnistych ziół
Gotowany filet wołowy z sosem Fines Herbes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 6,38 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, perłową cebulę, brokuły i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Fines Herbes Pesto Rub, Omlet z drobnymi ziołami, oraz Souffléed Omlet Z Drobnymi Ziołami.
Instrukcje
1
Wywar wołowy zagotować w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać pory, przykryć i dusić na małym ogniu, obracając kilka razy, do miękkości, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć pory do dużego szklanego naczynia do pieczenia i przykryć folią. Powtórz z pozostałymi warzywami, gotując perłową cebulę i marchew przez 12 minut, następnie brokuły przez 4 minuty i cukinię przez 2 minuty. Odrzuć struny z porów i przeciąć je w poprzek na 1-calowe długości, zachowując kawałki nienaruszone. Ponownie przykryć naczynie do pieczenia folią. Pilnuj zapasów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
W małej misce, połączyć natkę pietruszki ze szczypiorkiem, ocet, woda i estragon. Zmiksować na oliwie i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Przynieś zapas z powrotem na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
6
Dodaj steki, przykryć i gotować na małym ogniu przez 3 protokół. Włączyć steki i kontynuować gotowanie do średnio rzadkie, o 3 minuty dłużej. W międzyczasie przełożyć ciepłe warzywa do piekarnika na około 3 minuty lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Ułóż warzywa na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8
Przenieść steki na talerze i kadzi kilka łyżek bulionu nad nimi. Obficie doprawić solą i pieprzem. Dać ziołowy dressing zamieszać i łyżką go na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego