Gotowany filet wołowy z sosem z drobnoziarnistych ziół
Gotowany filet wołowy z sosem Fines Herbes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 6,38 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 451 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, perłową cebulę, brokuły i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Fines Herbes Pesto Rub, Omlet z drobnymi ziołami, oraz Souffléed Omlet Z Drobnymi Ziołami.
Instrukcje
1
Wywar wołowy zagotować w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać pory, przykryć i dusić na małym ogniu, obracając kilka razy, do miękkości, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć pory do dużego szklanego naczynia do pieczenia i przykryć folią. Powtórz z pozostałymi warzywami, gotując perłową cebulę i marchew przez 12 minut, następnie brokuły przez 4 minuty i cukinię przez 2 minuty. Odrzuć struny z porów i przeciąć je w poprzek na 1-calowe długości, zachowując kawałki nienaruszone. Ponownie przykryć naczynie do pieczenia folią. Pilnuj zapasów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
W małej misce, połączyć natkę pietruszki ze szczypiorkiem, ocet, woda i estragon. Zmiksować na oliwie i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Przynieś zapas z powrotem na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Dodaj steki, przykryć i gotować na małym ogniu przez 3 protokół. Włączyć steki i kontynuować gotowanie do średnio rzadkie, o 3 minuty dłużej. W międzyczasie przełożyć ciepłe warzywa do piekarnika na około 3 minuty lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Ułóż warzywa na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8
Przenieść steki na talerze i kadzi kilka łyżek bulionu nad nimi. Obficie doprawić solą i pieprzem. Dać ziołowy dressing zamieszać i łyżką go na wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania